Bine ati venit!

Ghid de consultatie

 infografic

Crearea contului personal sau inregistrarea pe platforma  eMedical Dr.Leventer

Daca doriti sa va creati un cont personal, intrati in sectiunea “CONTUL MEU”. Gasiti butonul in partea de sus, in coltul din dreapta al paginii principale. Apasand pe “CONTUL MEU” se deschide o fereatra care in partea stanga are sectiunea “Client Nou”. Dati click pe butonul “continua” si completati campurile cu datele dumneavoastra.

Acceptati “Termenii si Conditiile” si “Politica de Confidentialitate”, dupa ce le cititi.

Pentru finalizarea crearii contului, va rugam sa apasati butonul ”INREGISTREAZA”.

Veti primi pe email indicatiile pentru activarea contului, pe care va rugam sa le urmati pentru a confirma contul.

Atentie, puteti face programarea doar in urma inregistrarii pe platforma.

 

Logarea in contul personal

Introduceti userul si parola primite in urma activarii contului

 

Solicitarea unui serviciu  online

 • Accesati din bara de sus “DOCTOR ONLINE”;
 • Alegeti medicul la care doriti sa faceti o programare;
 • Asigurati-va ca este disponibil in ziua si intervalul de timp in care doriti sa aveti intalnirea cu medicul;
 • Dati click pe rezerva programare;
 • Alegeti tipul de consultatie pe care il doriti: varianta consultatiei de tip video-audio sau tip chat- mesaj;
 • Dupa ce ati ales data si ora, apasati butonului “confirm”, pentru inregistrarea programarii dumneavostra;
 • Platiti serviciul cu cardul, online*;
 • In urma efectuarii platii online se va bloca rezervarea, asta inseamna ca programarea este confirmata ca fiind a dumneavoastra;

*Datele necesare platii online nu sunt stocate de platforma, ci doar de entitatea bancara in scopul de a realiza tranzactia ceruta de utilizator.

 • Va aparea in partea dreapta jos timpul pe care il aveti pana la consultatie.
 •  Aveti posibilitatea de a introduce motivul pentru care doriti programarea.

 

Cum se desfasoara o discutie la distanta (online) cu medicul, prin platforma eMedical Dr. Leventer

 

 1. Ordinea programarilor

Ordinea programarilor este una automatizata si ea se stabileste in functie de trimiterea  solicitarilor de consultatie, primul pacient care trimite o cerere valida va fi primul consultat.

Vor fi vizibile locurile libere, in timp real. Se alege dintre optiunile “cat de repede se poate” sau “programeaza mai tarziu”, alegandu-se data si ora dintr-un calendar.

Pacientul se poate programa doar la  :00 sau :30 (la fix sau la si jumatate). 

30 min durata rezervare = durata alocata unui pacient este de 20 de minute, care va consta in conversatia cu medicul, iar restul de 10 minute vor fi alocate strict medicului pentru recomandarile scrise, documente, retete, scrisori medicale samd, si pentru inchiderea discutiei.

 

      2. Inceputul sedintei

In functie de optiunea dumneavoastra, programarea se va desfasura fie sub forma unui apel video, fie sub forma de chat (mesaje).

Daca pasii de mai sus sunt respectati, la data si ora programarii, medicul dumneavostra va va trimite o invitatie pentru a incepe* consultatia online.

Medicul poate anunta printr-un mesaj pacientul daca mai intarzie cateva minute inceperea consultatiei sau daca are posibilitatea de a incepe mai repede, mesaj la care trebuie sa obtina si aprobarea pacientului. Aceste mesaje sunt vizibile in zona de notificari a pacientului.

In partea din dreapta jos a ecranului este un pop-up verde in care sunt specificate detalii despre consultatie si timpul ramas pana la intrarea live cu medicul.

*Pentru ca medicul sa poata contacta/apela pacientul, este necesar ca pacientul sa se fi logat in prealabil, pe platforma.

 

     3. Incarcarea si transferul documentelor pe platforma

Platforma  eMedical Dr. Leventer permite incarcarea documentelor medicale necesare unui evaluari corecte din partea medicului.

Fisierele pe care le trimiteti trebuie sa aiba una din urmatoarele extensii: pdf, .doc, .docx, .jpg, .png, .txt. 

Din pricina securitatii este necesar ca un document sa nu aiba mai mult de 20 MB. 

Pentru a facilita comunicarea cu medicul si pentru a ne organiza cat mai bine timpul pe care il avem la dispozitie alocat consultatiei, este important sa aveti pregatite documentele pe dispozitivul de pe care veti comunica cu medicul.

Documentele se vor putea incarca in timpul discutiei cu medicul.

 

    4. Finalul consultatiei

In urma discutiei cu pacientul si a evaluarii documentelor medicale, medicul il va informa pe acesta care sunt recomadarile sale.

Pacientul va putea accesa scrisoarea medicala, reteta, recomandarea scrisa, si alte documente de la medic din contul creat pe platforma. In cont se mai pot gasi datele personale, istoricul consultatiilor (in cazul consultatiei de tip mesaj) si un chestionar de dermatologie ce este important de completat dupa finalizarea consultatiei.

 

Plata consultatiei online

Plata pentru consultatie se face online, inainte de consultatia propiu-zisa

Costurile consultatiei difera in functie de medicul pe care vi-l alegeti. Costul este afisat in momentul in care vizualizati profilul doctorului.

Plata finalizata se va vedea pe platforma, iar pe e-mail se va primi in curs de 3 zile lucratoare factura conform serviciului achitat pe platforma.

Datele necesare platii online nu sunt stocate de platforma, ci doar de entitatea bancara in scopul de a realiza tranzactia ceruta de utilizator.

 

Conditiile tehnice ce trebuie respectate pentru a avea o interatiune optima cu medicul

 

 • Trebuie sa detineti un dispozitiv cu o camera functionala (telefon, laptop sau tableta) pe care sa o activati cand incepe consultatia;
 • Trebuie sa aveti acces la Internet;
 • In momentul in care va incepe consultatia, este important sa dati ok/accept pentru a permite platformei sa foloseasca microfonul si camera dispozitivului de pe care veti comunica cu medicul;
 • Este important sa aveti pregatite documentele si pozele pe dispozitivul de pe care doriti sa comunicati cu medicul, pentru a le incarca in timpul discutiei;
 • Este compatibil orice dispozitiv de tip laptop sau desktop cu conexiune la internet, pe care sa existe un browser (Internet Edge, Google Chrome minim versiune 70.0.0.0, Safari minim versiunea 11, Mozilla Firefox minim versiunea 70.0.2), orice dispozitiv de tip tableta sau smartphone care sa aiba unul din urmatoarele sisteme de operare:
 • iOS –minim versiunea 11 cu browser Safari updated
 • Android OS – minim versiunea 7 cu browser Chrome updated
 • Important: dispozitivele mobile este indicat sa aiba minim 50% bateria incarcata.

 

Contul meu

In sectiunea Contul Meu, veti gasi datele personale, istoricul consultatiilor(chat), documente medicale, poze.

 

Intreruperea consultatiei

In situatia in care, din motive tehnice, consultatia este intrerupta, medicul va va retrimite invitatia si veti relua procesul de la inceputul consultatiei.

 

Chestionar consultatie

La finalizarea consultatiei, veti primi  optiunea de a seta feedback legat de consultatie sub forma de notare pe 3 considerente diferite. In plus, puteti completa si un camp text cu feedback-ul dorit.

Feedback-ul mai poate fi completat si din istoricul consultatiilor, din meniul pacientului, zona “Consultatii” prin selectarea consultatiei din tabel si apasarea butonului, “adauga o recenzie” din partea dreapta, deasupra tabelului.

Dupa inregistrare feedback, acesta nu va fi vizibil decat in momentul in care administratorul il aproba.

Feedback-ul aprobat va fi vizibil in meniul pacientului in zona “Recenziile mele” si in meniul medicului in zona “Recenzii”.

 

Recomandarea medicului dermatolog inainte de consultatie

 

Inainte de a face fotografiile necesare evaluarii, va rugam sa va demachiati si sa va strangeti parul, daca leziunile sunt la nivelul fetei.

Inainte de a va fotografia, nu faceti dusuri fierbinti, care va inrosesc pielea.

Nu scarpinati leziunea si nu aplicati creme pe suprafata, pentru ca se schimba aspectul tegumentului.

Completati corect informatiile necesare evaluarii, pentru a va putea remite un buletin de consult online si recomandari scrise.

Evaluarea ar trebui sa aiba loc intr-o camera linistita si bine luminata.

In situatia in care nu se poate stabili un diagnostic sau este necesara dermatoscopia, biopsia sau alte analize, veti fi invitat in clinica unde veti fi taxat doar pentru procedura/ procedurile care se vor efectua.

 

Datele dumneavoastra sunt protejate si va rugam inainte de consult sa ne bifati consimtamantul conform regulamentului  GDPR.

Daca intarziati la intalnirea noastra online 10 minute veti fi deconectat automat.

Daca doriti reprogramarea consultatiei va rugam sa faceti acest lucru cu 24 de ore inainte, altfel timpul orar afectat consultatiei dumneavoastra va fi taxat.

Reclamatii, sugestii, sesizari si informatii : emedical@drleventercentre.com